Home | Tjenester | Affiliate Markedsføring

Affiliate Markedsføring

Affiliate Markedsføring er en av de mest effektive måtene å øke inntjeningen, skape salg og leads, og få nye kunder online. Hovedsaklig rent resultatbasert. Affiliate marketing kombinerer flere kanaler som Display-ADs, søkemotorer, sosiale nettverk, kuponger, RTB med flere for å skape suksess for våre kunder gjennom Affiliate Partners. NetBooster har dedikerte eksperter i alle avdelinger for å sikre den beste state-of-the-art utvikling, implementering og gjennomføring av Affiliate Marketing. Takket være vårt nære samarbeide med Super-Affiliates så vel som lokale og globale affilate nettverk som Affilinet, AffiliateWindow, belboon, public idee, Tradedoubler, valueclick, zanox kan vi levere Affiliate Marketing i en europeisk og global målestokk.

 

Related Services

Søkemotoroptimalisering (SEO)

I en verden med 30 millioner websider (som vokser hver dag), Søkemotoroptimalisering er essensielt for å sikre maksimalt antall besøkende – og kunder – de skal nå deg før de når konkurrentene.

Betal per Klikk Annonsering (PPC)

Internett er et svært travelt sted. Med millioner av søk hvert eneste sekund er noe av det viktigste å være synlig når noen søker etter nettop ditt produkt.

Affiliate Markedsføring

Affiliate Markedsføring er en av de mest effektive måtene å øke inntjeningen, skape salg og leads, og få nye kunder online. Hovedsaklig rent resultatbasert.