Home | Tjenester | Analytiske konsulenttjenester

Analytiske konsulenttjenester

NetBooster tilbyr den beste service med et stort utvalg av analyseverktøyer. Som en av de første Analytics Premium Authorised Resellers, er NetBooster lanseringspartner til Google Analytics Autorised Consultant program. I tillegg til Googles Analytics tjenester tilbyr vi flere analyseverktøyer som for eksempel Visual Website Optimiser.

Fra avanserte offline tracking løsninger og demografiske rapporter til helsesjekk og installasjonsrevisjoner, installerer vi skreddersydde analyseløsninger; som hjelper deg å overvåke besøksmønstre, illustrere kampanjeaktivitet og overvåke at dine nett tjenester fungerer optimalt. Verdens ledende analyseeksperter er klare til å gi deg de data som gir akkurat din forretning suksess. Vi produserer derfor rapporter som du kommer til å se frem til å bruke, og vi gir dig signifikant informasjon som vil gjøre en stor positiv forskjell på din bunnlinje.

Gjennom Google Analytics måler vi:

Analyseværktøy implementering

For å optimere effekten av kampanjene, alle vesentlige data som for eksempel nøkkelord, annonsetekst, søkemaskin, brukeraktivitet eller kost per klikk kan bringes sammen i analysen.  Google Analytics support sørger for at alle events er teknisk målbare og vi sørger for at verktøyene konfigureres til å gi effektive og lettfattelige resultater.

Våre kurs i Google Analytics vil gi dine analysemedarbeidere en godt grunnlag å bygge videre på. Alle våre kurser er skreddersydde til din forretnings spesielle behov.

Related Services

Søkemotoroptimalisering (SEO)

I en verden med 30 millioner websider (som vokser hver dag), Søkemotoroptimalisering er essensielt for å sikre maksimalt antall besøkende – og kunder – de skal nå deg før de når konkurrentene.

Betal per Klikk Annonsering (PPC)

Internett er et svært travelt sted. Med millioner av søk hvert eneste sekund er noe av det viktigste å være synlig når noen søker etter nettop ditt produkt.

Affiliate Markedsføring

Affiliate Markedsføring er en av de mest effektive måtene å øke inntjeningen, skape salg og leads, og få nye kunder online. Hovedsaklig rent resultatbasert.