Home | Tjenester | Pay Per Click Marketing

Pay Per Click Marketing

I NetBooster utvikler vi de beste Betal per klikk kampanjer som virker fra første dag. Vi samler kunnskapen fra mange års erfaring og fra mange forskjellige sektorer i unik ekspertise, som våre kunder virkelig kan dra nytte av.

Vi håndterer kampanjer gjennom alle de store søkemotorene som Goodle, Yahoo og Bing, samt nettsamfunn som Facebook. Vår kompetanse går på tvers av mange forskjellige bransjer – fra reise og detaljhandel til legemidler og finans. Det betyr at uansett hva som er målet for din kampanje, vil du få en god avkastning på investeringen din. Enten du er ute etter å gjøre deg kjent i et land, i Europa, i USA eller i hele verden med din kampanje, vil våre Google akkrediterte fagfolk bruke nyeste teknologi og de nyeste teknikker for å sette deg i øverst i søkelyset og dermed sikre den høyeste konverteringsfrekvens for ditt budsjett. Vi sørger for at du får den beste plasseringen i hvert eneste søk.

NetBooster’s Betal per klikk kampanjer tilbyr:

Related Services

Søkemotoroptimalisering (SEO)

I en verden med 30 millioner websider (som vokser hver dag), Søkemotoroptimalisering er essensielt for å sikre maksimalt antall besøkende – og kunder – de skal nå deg før de når konkurrentene.

Betal per Klikk Annonsering (PPC)

Internett er et svært travelt sted. Med millioner av søk hvert eneste sekund er noe av det viktigste å være synlig når noen søker etter nettop ditt produkt.

Affiliate Markedsføring

Affiliate Markedsføring er en av de mest effektive måtene å øke inntjeningen, skape salg og leads, og få nye kunder online. Hovedsaklig rent resultatbasert.