Home | Tjenester | Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

I en verden med 30 millioner websider (som vokser hver dag) er søkemotoroptimalisering essensielt for å sikre maksimalt antall besøkende – og kunder – de skal nå deg før de når konkurrentene. En sterk og kontinuerlig SEO kampanje vil øke ditt varemerkes synlighet og gi best ROI.

En god grundig søkemotoroptimalisering er ikke et valg i dagens høyhastighetsmarked, det er essensielt:

  • Over 90% av internettbrukerne finner deres hjemmesider via søkemotorene;
  • 3 av 4 mennesker mener at søkemotorene hjelper dem å finne produkter og varemerker de ikke før hadde tenkt på; og
  • E-handelen er forventet å firedoble innen 2020, den vil da stå for 40% av detaljhandel salget.

NetBooster har en fullt integrert, 100% etisk og transparent tilgang til bruken av søkemotoroptimalisering for å oppnå den best mulige dekningen av din hjemmeside i de fleste søkemotorer som Google, Bing og Yahoo! Den store nyheten for deg er at fordelene av søkemotoroptimalisering har en avkastning som langt overskrider forhåndsarbeidet og som reduserer dine markedskostnader.

Vi er en av de få utvalgte søkemotor markedsføringsbyråer som er utvalgt til Google Enterprise Partner, det gir oss muligheten til å tilby deg Google søketeknologi og til å kontrollere potensielle søkeproblemer før siten din går live. Med mer enn 10 års erfaring i dette spesialfeltet, har vårt team utviklet skreddersydde interne verktøy og metoder som har blitt omfattende utprøvet og testet. Vi har også kanalisert vår erfaring og ekspertise til utvikling av vår egen spesielle teknologi (inkludert vårt “Ascendex specialist site checking software”) og analyse, tracking og rapporteringsverktøy.

 

NetBooster’s søkemotoroptimaliserings tjeneste fokuserer på: :
Content Management System (CMS) optimalisering

Vår unike søkemotor- optimaliseringsteknologi plattform ser din CMS-webløsning med søkemotorens øyne før den går live og sikrer at din side oppnår optimale resultater i søkemotorene.

SEO prosessen

Vår unike skreddersydde løsning bringer massive effektiviseringer og nye dimensjoner til våre prosjekter, enten du er en liten spesialistsite eller en stor global site med flere språk og tusenvis av sider.

Linkhåndtering og generering

Linker er avgjørende for synligheten av ditt varemerke online, og hjelper deg å forbedre din relevans i de store søkemotorene. NetBooster har en av UK’s største dedikerte Linke-team som med sikkerhet vil sørge for at din hjemmeside kommer frem i alle riktige plasseringer.

Overvåkning og rapportering

Vi gir alle våre kunder tilgang til vårt online rapporteringsverktøy, slik at du til enhver tid kan se hvordan din site rangeres i de store søkemotorene.

Related Services

Søkemotoroptimalisering (SEO)

I en verden med 30 millioner websider (som vokser hver dag), Søkemotoroptimalisering er essensielt for å sikre maksimalt antall besøkende – og kunder – de skal nå deg før de når konkurrentene.

Betal per Klikk Annonsering (PPC)

Internett er et svært travelt sted. Med millioner av søk hvert eneste sekund er noe av det viktigste å være synlig når noen søker etter nettop ditt produkt.

Affiliate Markedsføring

Affiliate Markedsføring er en av de mest effektive måtene å øke inntjeningen, skape salg og leads, og få nye kunder online. Hovedsaklig rent resultatbasert.