Home | Tjenester | Sosiale Media Marketing

Sosiale Media Marketing

1.2 milliarder Facebook brukere, 241 millioner aktive Twitterbrukere, 300 millioner på Google Plus, 277 millioner LinkedIn-profiler… daglig er det nærmest uendelige muligheter for å utvide ditt digitale publikum. Vi kan hjelpe deg med å få flere fans og followers og best av alt, vi kan hjelpe deg å konvertere dem til kunder. Vår eksklusive tilgang til Sosial Media ROI kombinerer data fra sosiale nettverk med våre kunders CRM for å nå ut med det beste innhold til det publikum som med størst sannsynlighet vil engasjeres og konverteres.

Sosiale Media er ikke bare en ren kanal for å få nye interessenter. På samme måte som e-postmarketing muliggjør kanalen lojalitetsbearbeiding og gjenaktivering av kunder. Takket være våre sosiale ROI-produkter kan vi lage facebook annonser, Twitterkort og LinkedIn annonser som kan sammenlignes med søke- eller displayannonsering og utfordre den gamle myten om at sosiale media ikke er profitable. Sosiale media er en kritisk del av hvordan vi påvirker, samhandler og  kommuniserer informasjon til fans og kunder. I tillegg tilbyr sosial mediamarkedsføring tilgang til en enorm mengde data som er nøkkelen til en suksessfull data og CRM strategi.

Snakk med vår Sosiale media eksperter om hvordan vi fletter det sosiale inn i din digitale strategi nå!

Related Services

Søkemotoroptimalisering (SEO)

I en verden med 30 millioner websider (som vokser hver dag), Søkemotoroptimalisering er essensielt for å sikre maksimalt antall besøkende – og kunder – de skal nå deg før de når konkurrentene.

Betal per Klikk Annonsering (PPC)

Internett er et svært travelt sted. Med millioner av søk hvert eneste sekund er noe av det viktigste å være synlig når noen søker etter nettop ditt produkt.

Affiliate Markedsføring

Affiliate Markedsføring er en av de mest effektive måtene å øke inntjeningen, skape salg og leads, og få nye kunder online. Hovedsaklig rent resultatbasert.